Woonhout in jouw bedrijf

Van lunchroom tot notariskantoor..

Op zoek naar een bureau, presentatietafel, kantinetafel, bartafel, horecatafel, tassenrek, vergadertafel of een eyecatcher voor in de wachtkamer? Dat kan! Van afvalbedrijf, notariskantoor, viszaak, lunchroom tot schoolinrichting. Wij hebben een aantal mooie projecten achter de rug en denken graag met jou mee.

Bedrijfsinrichting

Dankzij ons maatwerk leveren wij tafels op maat. We hebben verschillende soorten hout, en informeren je graag over welk houtsoort het beste in jouw bedrijf past. Wil je een strak bureau, dan kiezen we voor een egaal blad. Wil je een stoere bartafel voor in de bedrijfskantine? Dan is steigerhout heel populair. En wil je een hygiënische en slijtvaste horecatafel? Dan spreekt Beton Cire je vast aan. Genoeg keuze én op maat gemaakt, precies zoals jij het wil hebben!

Om het plaatje compleet te maken kunnen wij ook (bar)stoelen, lampen en accessoires leveren. In overleg met jou kunnen we een aantal opties doorgeven en wie weet maak jij in een keer het plaatje compleet. Handig voor een totale make over!

Add to cart