word reseller

Verkoop Woonhout!

Wil je Woonhout tafels verkopen vanuit jouw (online) winkel? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden en kortingen. 

Webshop dealer

Wij zijn op zoek naar geschikte verkooppunten met een online webshop voor onze producten. Beschik jij over een webshop, waarin Woonhout tot zijn recht zou komen, dan komen wij graag met jou in contact.
Wij hebben speciale prijzen voor dealers binnen Nederland. Je kan bij ons voor een interessante prijs de producten inkopen, om ze vervolgens te verkopen. Je hebt keus uit een ruim assortiment. Wij verzorgen productfoto’s voor jouw webshop en bieden dropshipping mogelijkheden.

Showroom

Naast webshop verkooppunten zijn wij ook op zoek naar geschikte verkooppunten met een showroom. Of misschien een combinatie van een webshop mét een showroom. Beschik jij over een mooie winkel, dan komen we graag met jou in contact. We bieden jou speciale prijzen en overleggen graag welke tafels jij in de showroom wil tonen.
Onze producten zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Wij bieden kleurstalen voor in jouw winkel, zodat jij jouw klanten een gevarieerd aanbod kan laten zien.

Interieurstylist

Je ontvangt als interieurstylist een speciale korting bij Woonhout. De korting is afhankelijk van product, prijs en hoeveelheid. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Add to cart