Woonhout

Jij kiest, wij maken!

Bij Woonhout vind jij jouw favoriete tafel voor een scherpe prijs! Wij houden de woontrends in de gaten en blijven constant vernieuwen; zo kom je bij ons steeds nieuwe modellen tegen. We hebben inmiddels meer dan duizend klanten blij gemaakt met onze tafels en daar zijn we trots op! Woonhout staat voor betaalbare tafels van topkwaliteit! We werken uitsluitend met legaal gekapt hout, kiezen bewust voor samenwerkingen met Nederlandse bedrijven en maken alle tafels met de hand. Jij bent bij ons verzekerd van een tafel die met veel zorg en precisie in elkaar is gezet. 

Gratis bezorging

Handgemaakte tafels

Ideal, Afterpay of In3

Aantrekkelijk geprijsd

Maak het eigen

Rubberwood tafels

Kies jij voor een tafel van Rubberwood? Dan kies je voor een mooi hardhout soort dat duurzaam is gekapt. We kunnen het rubberwood in diverse kleuren behandelen, en zo creëer jij een tafel die in jouw interieur past. Voor een natuurlijke uitstraling gebruiken we een matte skylt-lak. Voor een kleurtje maken we gebruik van een monocoat

WOONTREND: #VISGRAAT

We  visgraat! Het motief is terug van weggeweest en populairder dan ooit! Kies ook voor deze geweldige toevoeging aan jouw interieur. “Modern, stijlvol en tijdloos!” Je hebt al een bartafel visgraat vanaf €545,-  en een eettafel vanaf €785,-. 

Add to cart