BInnenkijken

In de woonkamer van..

In de woonkamer van Angelique & Michael staat een mooie ronde eettafel van Woonhout te pronken!

Twee jaar geleden zijn ze verhuisd naar een prachtige eengezinswoning met een ruime woonkamer. Het appartement waar ze hiervoor woonden werd te klein en daarom zijn ze op zoek gegaan naar een woning met meer ruimte. Bij de bezichtiging van dit huis wisten ze het meteen: dit huis moeten we hebben! Het is ruim met veel slaapkamers, er ligt een prachtige houten vloer, de aanbouw met dakramen zorgt voor mooi lichtinval en het uitzicht op de zonnige achtertuin is fantastisch!

"De inrichting van de woonkamer had ik al in mijn hoofd bij de eerste bezichtiging!"

Angelique

In het vorige appartement stond een stoere eettafel van steigerhout. Ze hebben hun woonstijl totaal omgegooid en wonen nu modern met een luxe uitstraling.

‘Ik houd van zwart, en Michael juist van kleur. Zo hebben we gekozen voor een legergroene kleur op de muur. Daarnaast houden we het qua kleuren rustig met zwart, wit en grijs.” Dat Angelique talent heeft voor stylen van een ruimte is wel terug te zien in de woonkamer. Ze weet de juiste materialen en kleuren met elkaar te matchen.

Als je de woonkamer binnenstapt door de stalen deur, kijk je direct op de keuken met een barretje en de ronde eettafel van eikenhout. Het warme eikenhout staat perfect bij de houten vloer. Ze hebben de vloer opnieuw laten schuren en in de olie gezet, zo oogt hij weer fris en nieuw! 

"We hebben dit keer gekozen voor een ronde tafel, omdat we dan met een groter gezelschap gezellig aan tafel kunnen zitten."

De eettafel van 150 cm. rond, biedt plek voor zes personen. En die worden goed benut! Angelique en Michael houden van gezelschap, lekker koken en drinken graag een biertje met vrienden! 

Angelique en Michael hebben gekozen voor de eettafel XEM eikenhout rond in de kleur naturel. Het blad is van massief eikenhout van maar liefst 40 mm dik. We hebben diverse onderstellen voor een ronde eettafel én wij kunnen het blad afwerken in 12 verschillende kleuren. Zo is er altijd wel een model die in jouw interieur past! 

Eettafel XEM

Ronde eiken tafels zijn mooi, praktisch en erg populair! Het eikenhout zorgt voor een warme en robuuste uitstraling, en het stalen onderstel brengt een stoere touch.

Eiken rond 140 cm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proudly powered by Wpopal.com
Add to cart