Woonhout - Jij kiest, wij maken!

Woonhout is een jong en snel groeiend bedrijf uit IJmuiden. Wij houden de woontrends in de gaten en blijven constant vernieuwen; zo kom je bij ons steeds nieuwe modellen tegen. We hebben inmiddels meer dan duizend klanten blij gemaakt met onze tafels en daar zijn we trots op! Woonhout staat voor betaalbare tafels van topkwaliteit! We werken uitsluitend met legaal gekapt hout, kiezen bewust voor samenwerkingen met Nederlandse bedrijven en maken alle tafels met de hand. Jij bent bij ons verzekerd van een tafel die met veel zorg en precisie in elkaar is gezet. 

Hoe het begon..

In 2017 besloten wij een bartafel te bestellen voor in de woonkamer. Op mijn verjaardag reisde Steef zo’n 90 km. af om mij te verrassen. Na een lange autorit, met zijn neus op het stuur vanwege de grootte van de bartafel, bleek hij helaas niet naar wens. Steef besloot daarom het gereedschap in eigen handen te nemen, en binnen een paar dagen stond er een zelfgemaakte tafel klaar. Een prachtig exemplaar én we hadden een nieuw talent ontdekt. “Dit zou mijn werk kunnen zijn.” Dat liet ik hem geen twee keer zeggen en ik zette voor de grap een tafel op marktplaats. Dezelfde avond waren er al twee verkocht. “Of je er nog twee wil maken Steef..” 

| Sanne 

Waarom Woonhout?

Persoonlijke service

Heb je vragen of wil je advies? Wij denken graag met je mee en helpen graag. Dit kan per mail, telefonisch of per app.
info@woonhout.com
06-26537310

Gratis bezorging!

Geen verrassing of extra kosten bij het afrekenen.. De prijzen op onze website zijn inclusief verzendkosten/bezorging!

Handgemaakt

Wij gaan pas aan de slag als de bestelling is geplaatst. De tafel die jij kiest, maken wij met veel zorg en precisie met de hand in onze eigen werkplaats! We werken met natuurproducten en dat maakt elke tafel uniek!

Add to cart