Niet tevreden?

Retour melden

Wij vinden het natuurlijk ontzettend jammer als je niet geheel tevreden bent. Wil jij je product retourneren? Dan heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen jouw bestelling te herroepen. Na het moment van herroeping dien je het product binnen 7 dagen te retourneren of binnen 7 dagen met ons een retourafspraak in te plannen.

Bestelling uit de webshop

Wij bieden producten in de webshop aan die je direct kan bestellen. Op deze producten heb jij bij ons recht op retour als in de wet kopen op afstand. Je hebt veertien dagen bedenktijd. Je kan het product thuis bekijken. Dan kan je bedenken of het product in jouw interieur past. Wil je het product toch niet hebben? Dan krijg je jouw geld terug. Je moet tijdens de bedenktijd laten weten dat je van de koop af wil. Deze bedenktijd heet ook wel zichttermijn. Na je melding dat je van je koop afziet heb je nog 7 dagen om de artikelen te retourneren of 7 dagen om een ophaalafspraak in te plannen. Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen en er zitten kosten aan verbonden. Wij helpen je graag bij het regelen van de retour en hebben drie opties voor je: (1) zelf terugbrengen (gratis), (2) kleine artikelen retour via de post (€9,50 per pakket), (3) grotere artikelen retour via Brenger (€89,-). 

Wanneer je een artikel retour stuurt is het belangrijk dat zowel het artikel als de verpakking van het artikel, in originele staat terugkomt. Mocht dit niet het geval zijn, dan nemen we contact met je op. We kunnen in dit geval helaas niet het hele bedrag vergoeden, omdat het artikel onverkoopbaar is geworden óf tegen een gereduceerde prijs verkocht moet worden.

Je ontvangt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na retournering, het volledige aankoopbedrag terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten retour hebben ontvangen of tot het moment dat jij hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden binnen 14 dagen na herroeping. Eventuele kosten voor de retournering worden van de totaalprijs in mindering gebracht. 

Retouradres:
Woonhout t.a.v. Retour
Middenhavenstraat 40-01
1976 CM IJmuiden 

Maatwerkproduct

Als de producten speciaal voor jou besteld worden en/of speciaal op maat worden gemaakt, geldt het herroepingsrecht wettelijk niet. Een deel van de meubels maken we op bestelling en onder speciale wensen. Na akkoord op de prijsopgave en het overmaken van het totaalbedrag of een aanbetaling (ongeveer 30% van de totaalprijs) kunnen we deze niet terugnemen. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan zijn wij echter wel bereid om tot een goede oplossing te komen. 

retourneren wegens beschadiging

Het mag niet voorkomen dat je je bestelling defect of beschadigd ontvangt. We vinden het vervelend als dit wel gebeurt. Mocht het toch gebeuren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de mail, per app of telefonisch. Om je het snelst te helpen, is het fijn als je meteen foto’s opstuurt. Komt je artikel beschadigd binnen? Maak dan ook foto’s van de verpakking.

Wij proberen het defect of de beschadiging eerst op te lossen op afstand (bijv. door een onderdeel te vervangen). Mocht dit niet de gewenste oplossing bieden, dan besluiten we dat je het product mag terugsturen. In dit geval worden de retourkosten door ons betaald. Stuur het artikel altijd compleet en indien mogelijk in originele en onbeschadigde verpakking retour. Wil je het defecte/beschadigde artikel, ondanks dat we het wel kunnen oplossen, toch retourneren? Dan zijn de verzendkosten wel voor eigen rekening. 

afhankelijk van de grootte

Drie retouropties

1

Zelf terugbrengen - gratis

Meld je retour aan en maak een afspraak om je bestelling af te geven in IJmuiden. 

2

Retour via de post

Breng je (kleine) artikel* naar een PostNL of DPD punt. Je koopt via ons een verzendlabel die je kan gebruiken. Per pakket €9,50. 

Hergebruik het verpakkingsmateriaal!

*De doos is max. 150 x 76 x  58 cm | 30kg

3

Ophalen door bezorger - €89,-

Meld je retour en kies een ophaalmoment (vrijdag of zaterdag). Wij plannen het ophaalmoment in. Zorg dat op deze dag jouw bestelling klaarstaat en laat je bestelling ophalen door de bezorger van Brenger. Hergebruik het verpakkingsmateriaal!

Voorwaarden

  • Retourneer de artikelen inclusief alle toebehoren, ongebruikt en zo veel mogelijk in de originele verpakking.
  • Is een product toch vervuild of beschadigd dan beoordelen wij of er een waardevermindering wordt gerekend voor de beschadiging of vervuiling.
  • Je ontvangt binnen 14 dagen nadat wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen het aankoopbedrag terug via het bij aankoop gekozen betaalmiddel. De eventuele bezorg- en retourkosten worden hierop in mindering gebracht.

Uitgesloten van retourrecht

  • Actietafels 
  • Maatwerk producten

Klantervaringen

Benieuwd wat anderen klanten vinden? 

Afspraak maken

We helpen je graag bij het uitzoeken van jouw favoriete tafel!

Add to cart