Visgraat; dé woontrend van dit moment!

Een tafel met een visgraat design zie je steeds meer voorbijkomen. En dat is niet zo gek! Het motief is al eeuwenoud en op dit moment super hip. Het patroon is modern, klassiek, een tikkeltje speels en zeker tijdloos. Bij Woonhout heb je keuze uit eikenhout in twee uitvoeringen: eiken bis of rustiek eiken. Zo bepaal jij hoe rustig of levendig het patroon mag zijn.

Eiken bis heeft een rustige uitstraling omdat het eikenhout weinig noesten en weinig onderling kleurverschil bevat. Rustiek eiken heeft meer zichtbare noesten en meer onderling kleurverschil. Rustiek eiken heeft een levendige uitstraling.

Meestal zijn de visgraattafels gemaakt van eikenhout, maar wij doen het graag nét even anders. Bij ons kan je ook kiezen voor rubberwood. Door te werken met rubberwood krijgt de tafel een zeer levendige uitstraling. Stoere keuze dus!

Voorbeeld rustiek eiken:

Voorbeeld eiken bis:

WOONTREND: #VISGRAAT

We  visgraat! Het motief is terug van weggeweest en populairder dan ooit! Kies ook voor deze geweldige toevoeging aan jouw interieur. “Modern, stijlvol en tijdloos!” Je hebt al een bartafel visgraat vanaf €545,-  en een eettafel vanaf €785,-. Profiteer de hele maand februari van €100,- korting!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Add to cart